Úvod » Komentáře k zápasům

Jaro 2017

publikováno 02.04.2017 (aktualizováno 12.05.2017)

7. května 2017

FC Professiona Building – FC Jokers B 1:1 (0:1)

Sestava: Ruff – Flafy, Sýsa – Standa, Muziše

Gól: Ruff

Na tento zápas jsme se bohužel sešli jen tak akorát, se dvěma obránci a dvěma útočníky. Nastavili jsme tedy úsporný mód a nikam jsme se hnát nechtěli. Soupeř na tom by ze začátku podobně, dokonce to vypadalo, že začne hrát jen ve třech, ale než přišel rozhodčí, tak už byli v plném počtu a po chvilce měli i jednoho hráče na střídání. Prvních pár minut jsme i přesto začali aktivně, ale ke gólu to nevedlo. Pak už jsme zalezli a dali prostor ve hře soupeři. Ten se sice dostal občas k nějakým střelám, ale vše pochytal Ruff. Když už jsme začali vyhlížet konec poločasu a chvilku na odpočinek, měl soupeř k dispozici rohový kop. Ten rozehrál tak, že přibližně z poloviny hřiště zkoušel vystřelit jejich golman. Míč však Ruff chytil a přesným výkopem přes celé hřiště o tyč poslal míč do brány – 0:1. Poločas jsme už ubránili a měli dvě minutky o přestávce na odpočinek.

Síly ale ubývaly, takže i druhou půlku především dominoval soupeř. Nám se občas podařilo zahrozit po brejku nebo po dlouhém výhozu, ale další branku jsme bohužel nepřidali. Když už to vypadalo, že se ubráníme, odpískal rozhodčí poměrně přísnou standartní situaci v blízkosti našeho vápna. Celé to ještě vylepšil tím, že nás nenechal se ani zformovat a jakmile odkrokoval zeď, dal pokyn k rozehrávce. Dopadlo to nakonec střelou z velkého úhlu, která ale někudy propadla a doskákala až do brány a bylo srovnáno – 1:1. Do konce zbývaly asi 4 minuty, ale síly došly už dávno předtím.

A tak jsme si ubránili (a také poměrně uzdržovali) bod za remízu.

 

30. dubna 2017

FC Jokers B – Do Ugandy jedou pandy 2:5 (1:2)

Sestava: Ruff – Sýsa, Sáš, Siki – David, Standa, Muziše, Dan

Góly: 2x David

Po necelém měsíci jsme se postavili opět proti Pandám. Zápas se vyvíjel poměrně vyrovnaně, do náznaků šancí jsme se dostávali jak my, tak i soupeř. Ale i přes naší dobrou obranu to byly Pandy, kdo otevřel skóre po uvolnění na straně brankoviště střelou na vzdálenější tyč – 0:1. O necelou minutku se nám podařilo srovnat. David si seběhl pro Ruffovu rozehrávku k vlastnímu brankovišti a podél levé lajny vyrazil na zteč. Obešel tři soupeře a krásným lobem přehodil golmana – 1:1. Následovala dlouhá mezihra, ze které stojí za zmínku snad jen Sašova žlutá karta za faul kolem půlící čáry. V útoku se do šancí dostal Muziše, Siki i Saša, ale gól z toho nepadl. Naopak na druhé straně prošel po nenápadné akci míč mezi nohama jak Standovi, tak i Ruffovi a dokutálel se do brány – 1:2.

Druhý poločas jsme začali pasivně a nedařilo se nám udržet balon. Ale i tak jsme stále drželi těsný rozdíl a dokonce se dožadovali penalty (teda Ruff zejména, kterého si následně vytáhl rozhodčí na menší pohovor :-D ) za nastřelení ruky, ale nutno uznat, že jí obránce opravdu měl před tělem a nemohl s tím nic dělat. Do několika zakončení se dostali David se Standou, ale gól z toho nebyl. A tak jsme vytvořili nějaká menší okénka vzadu a ty soupeř dokázal potrestat. Napřed uvolněním kolem obránce (1:3) a poté dobře načasovaným náběhem na roh (1:4). Davidovi se podařilo sice snížit na 2:4, ale více se nám už nepodařilo. Nakonec po přečíslení jsme dostali ještě jeden gól a tak konečné skóre bylo 2:5 pro Pandy.

22. dubna 2017

FC Mafie Plzeň – FC Jokers B 3:3 (0:1)

Sestava: Ruff – Flafy, Sáš, Siki – Standa, David, Dan

Góly: Standa, David (Standa), David

Nastoupili jsme proti týmu, který okupuje druhé míst v tabulce. Hráči Mafie si hned v úvodních vteřinách vypracovali dvě střelecké příležitosti, ale žádná z nich brankou neskončila. Prakticky celý poločas držel míč soupeř a my jsme poctivě bránili a co prošlo, to pochytal Ruff a nebo skončilo na tyči či břevnu :) Několik minut před koncem, kdy jsme vyrazili k ojedinělému útoku, se vydařilo Davidovi uvolnit ve vápně Standu a ten nekompromistn propálil golmana Mafie – 0:1.

Do druhého poločasu na nás Mafie vlítla a hned ze začátku poločasu po průniku podél lajny vyrovnala na 1:1. V dalších minutách jsme čelili velkému tlaku soupeře, který nás bohužel dvakrát rozebral a rázem bylo skóre 3:1 v náš neprospěch. Na to jsme se my buď zlepšili, nebo Mafie trošku polevila, ale dařilo se nám také souvislejší dobu držet balon a dostávat se ke střelbě. Najednou se ocitl na ose hřiště volný Standa, jehož střelu z přibližně 9 metrů brankář ještě vyrazil, ale pouze k volnému Davidovi, který míč okamžitě poslal zpět na bránu a tuto střelu zastavila až síť – 3:2. Hráči Mafie trošku znervozněli a my se tlačili za vyrovnáním. Na polovině hřiště jsme zkoušeli dloubáčkem vysunout vpřed Davida a poslední obránce soupeře zastavil míč rukou. Rozhodčí nakonec udělil pouze žlutou kartu, i když David mohl jít sám na bránu. Na poslední 4 minuty jsme si vzali time-out a po něm zkoušeli i power-play. Jednu naši ztrátu zkoušel soupeř potrestat střelou přes celé hřiště, ale bránu netrefil. Nakonec jsme náš tlak přetavili ve vyrovnávací gól. Po rohu Standa našel před bránou zcela volného Davida a ten z bezprostřední blízkosti mezi nohami brankáře vyrovnal na konečných 3:3. Hned po naší brance totiž rozhodčí ukončil zápas.

9. dubna

FC Jokers B - Moes 2:4 (0:1)

Sestava: Dan - Flafy, Sýsa, Standa - David, Muziše, Siki, Vláďa.

Góly: David, Vláďa.

1. dubna

STB – FC Jokers B 4:6 (0:5)

Sestava: Ruff – Flafy, Saša, Kralda, Sýsa – Standa, Siki, David, Dan

Góly: Siki, Dan, David, Dan, David, Standa

A je to tady! S prvním dubnovým víkendem se FC Jokers s Ruffem opět v bráně a Danem, jako novým hostem, v útoku vydali sbírat první jarní body. Jako první jim v cestě stál tým STB. Ti si hned v úvodu vypracovali dvě šance, ale jak s úvodní střelou, tak i s dorážkou si Ruff poradil. A tak jsme po chvilce udeřili my. FLafy zahrával roh a na přední tyči sklepl střílený centr do brány Siki – 0:1. Po chviličce navýšil naše vedení svojí první brankou v dresu Dan – 0:2 a poté protiútok dva na jednoho vyřešil „sobecky“ David střelou, kterou zastavila až síť v bráně – 0:3. Dan poté důsledně napadal rozehrávku soupeře, což vyústilo k tomu, že byl trefen odkopem brankáře a míč se odrazil přímo do brány – 0:4. Do poločasu ještě „bůra“ završil další tvrdou střelou David – 0:5.

Poločas jak z pohádky, ale v druhé půli už nám trošku docházeli síly, nedařilo se nám přidržet balon a tak jsme nechali hlavně tvořit tým STB. Ten se prosadil po přímém kopu z hranice vápna, když se jim podařilo prostřelit zeď nastavneou o jednoho útočníka soupeře – 1:5. Ještě se nám podařilo přidat jeden gól, když se po pravé lajně protáhl Flafy, předložil Danovi míč na vápno a ten, i když už mohl střílet, našel ještě lépe postaveného Standu – 1:6. Hráči STB se pomalu dostali do zápasu, nejprve se jejich ptočník obtočil kolem obránce ve vápně a lobem přehodil vybíhajícího Ruffa – 2:6, třetí gól přišel po přízemní střele z dálky přesně k tyči – 3:6 a nakonec křížná přihrávka skrze naše vápno byla doklepnuta mezi tři tyče – 4:6. Víc jsme však soupeři nedovolili a bereme tak první tři důležité jarní body!

 

Do Ugandy jedou Pandy – FC Jokers B 4:2 (3:1)

Sestava: Kralda, Sýsa, Saša – Siki, Standa, Flafy

Góly: Siky, Flafy

V druhém zápase nás čekal vedoucí tým tabulky, tým Do Ugandy jedou pandy. My jsme nastoupili bez Davida, který musel odjet a bez Dana, jež nemohl hrát, protože se jednalo o dohrávku z podzimu. Úkol tedy zněl jasně, poctivě bránit a z protiútoku zkusit dát nějaký gól. Ze začátku se nám to vcelku dařilo a co prošlo, tak pochytal Ruff. Ale bohužel, nějaké okénko jsme v obraně udělali a hráči Pand toho dokázali využít. Dokázali se uvolnit ve vápně a dát nám tři góly – 3:0. Do poločasu se nám povedlo ale snížit, když si Suky vybojoval míč, obešel jednoho obránce, udělal kličku i golmanovi a zasunul do odkryté branky – 3:1.

Druhá půle probíhala obdobně, jako ta první, dobře jsme bránili a občas vyrazili do protiútoku. Jeden takový se podařilo proměnit Flafymu a snížit na rozdíl jediného gólu – 3:2. Dostali jsme se i k několika příležitostem na vyrovnání, ale buď nás dobře vychytal golman osupeře a nebo jsme bohužel netrefili branku. Půl minuty před koncem jsme pak do prázdné branky dostali čtvrtý gól – 4:2.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 49958
Dnes: 1
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • TECHVIS

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery