Úvod » Komentáře k zápasům

Jaro 2016

publikováno 09.04.2016 (aktualizováno 05.06.2016)

5. června 2016

FC Jokers B - FbC Bory 2010 1:3 (0:0)

Sestava: Ruff - Flafy, Saša, Sýsa- Siki, Standa, Muziše, Sigi

Góly: Flafy

Poslední zápas sezóny a přímý souboj o trofej nejlepšího golmana soutěže. Začali sjem velmi aktivně a během prvních dvou minut se do jasných gólových situací dostali nejprve Muziše a hned poté Standa, oba své tutovky ale neproměnili. Následně se bránění obou týmů zlepšilo a k žádnému většímu ohrožení branky ani na jedné straně nedošlo.

Druhou půli jsme začali opět aktivně a tentokrát úspěšně. Po levé straně se protáhl Flafy a nahrával před prázdnou bránu na Sikiho. Před ním si ale míč do vlastní branky srazil jeden z obránců a tak byl gól nakonec připsán Flafymu - 1:0. Z vedení jsme se ale neradovali dlouho, do minuty naši obranu soupeř prokombinoval a vyrovnal na 1:1. O chvilku později si Bory vzali vedení na svoji stranu, kdyžúspěšně zakončili brej 3 na 2 - 1:2. A o chvíli později jsme dostali další branku, když se štěstím po souboji na hranice vápna propadl míč k neobsazenému soupeři - 1:3. V posledních vteřinách po dlouhém balonu šel na Ruffa samotný útočník Bor, ale po důležitém zákroku to brankou neskončilo. Souboj o nejlepšího oglmana tak prozatím dopadl nerozhodně, Ruff spolu s golmanem Bor mají shodně 16 odchytaných zápasů a 40 inkasovaných gólů.

29. května 2016

The Wankers C - FC Jokers B 2:5 (1:2)

Sestava: Ruff - Flafy, Saša, Sýsa, Kralda - Siki, Standa, Muziše, Jarin

Góly: Siki (Ruff), Siki (Muziše), Standa, Standa, Standa (Flafy)

První zápas dne nám nevyšel, ale reputaci jsme si mohli spravit hned odpoledne - navíc v zápase, který byl v tipovačce. Skóre otevřel v polovině zápasu po dlouhém Ruffově nákopu Siki, když zády k brance patičkou sklepnul míč mimo dosah brankáře - 0:1. Chvilku poté se snažil soupeřův útočník nahrát od brankové lajny směrem v půlce hřiště a trefil při tom Flafyho ruku a rozhodčí proti nám pískl penaltu. Tvrdá rána z pokutového putníku zazvonila o tyč a odrazila se mimo. Následně druhou branku přidal po přihrávce Muzišeho Siki (poprvé v sézoně se mu povedlo vstřelit více jak 1 branku v zápase) a bylo to 0:2. Wankers ale do poločasu ještě snížili, když jejich křídelní hráč z první propálil Ruffa mezi nohy - 1:2.

Druhou půlku nám usnadnila červená karta pro jednoho ze soupeřů za faul na Flaffyho. V přesilovce Muziše krásně vystřídal a pustil ha hřiště Standu, který doběhl před bránu, dostal míč po krásné kombinaci a dal gól - 1:3. Začali jsme trochu více bránit a Wankers se tlačili do útoku, ale všechny střely jsme zblokovali, nebo je pochytal Ruff. Pár minut před koncem se dostal míč ke Stanodvi na křídlo, ten už neměl síly někam běžet, tak se otočil směrem k bráně a nachytal gólmana Wankers střelou na bližší tyč - 1:4. Wankers sice ještě dokázali snížit  na 2:4, ale poslední slovo jsem měli my - soupeř propadl a na samotného gólmana se řítil Standa s Flafym. Standa přihrál na druhou stranu Flafymu, který ještě kolegiálně vrátil na brankové čáře míč zpátky Standovi a ten lehounce doklepl míč za brankovou čáru a stanovil konečné skóre na 2:5 pro FC Jokers. Tyto tři body znamenají udžení se v soutěži i pro příští sezónu.

29. května 2016

FC Jokers B - NFC Wan Plzeň 1:2 (1:2)

Sestava: Ruff - Flafy, Saša, Sýsa, Kralda - Siki, Standa, Muziše, Jarin

Góly: Standa (Jarin)

Minulé kolo jsme měli odložené a tak nás dnes čekaly rovnou dva zápasy. V tabulce nebyl orozhodnuto ještě vůbec nic, a tak jsme po sérii remíz chtěli konečně získat 3 body. Ovšem uprostřed prvního poločasu jsme špatně dostoupili hráče v obraně a prudkou střelou z hranice vápna inkasovali - 0:1. Po jednom z rohů jsme inkasovali druhý gól, když útočník soupeře chytře patičkou poslal míč k tyči - 0:2. Minutu před koncem snížil Standa - také po rohu, po krásné přihrávce od Jarina - 1:2.

V druhém poločase jsme soupeře trošku tlačili, ke konci to zkoušeli i v power-play, ale branky jsme nedosáhli. V největší příležitosti se Flafy z blízka mezi tři tyče netrefil.

15. května 2016

Nabídka dne - FC Jokers B 1:1 (0:0)

Sestava: Ruff - Flafy, Saša, David - Siki, Standa, Sigi

Góly: Flafy (Ruff)

Soupeř přišel na zápas pouze v pěti a neměl tedy možnost střídání. Nijak nás nenapadal, bránil se všemi čtyřmi hráči na vlastní polovině a my jsme se do šancí vůbec nedostávali. Respektive se nám nechtělo moc běhat. První půle tak skončila bez gólů.

Druhý poločas jsme zahájili hned chybou, propadli ve středu hřiště a nepohlídali si náběh na zadní tyči a Nabídka vedla 1:0. Začali jsme se konečně více hýbat po hřišti a dostávali se více k zakončování. Davidovu střelu do šibenice na poslední chvíli skvěle vytáhnul soupeřův golman. Flafy si pak u vlastního hřiště přebral Ruffovo rozehrávku a vyrazil vpřed. cestou obešel všechny protihráče a podél nohy brankáře vyrovnal na 1:1. Dál jsme se tlačili za dalšími góly, ale ty bohužel nepřišly. V největší šanci nedokázal prázdnou bránu trefit Standa. A tak je to naše třetí remíza v řadě.

8. května 2016

FC Jokers B - FC Bory 0:0 (0:0)

Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa - Siki, Standa, Muziše

Dnešní zápas byl velmi opatrný, první poločas ani neobsahoval příliš šancí. Tu největší naší vyrazil soupeřův brankář reflexivně na roh, brejk Bor si zmařili sami hráči nepřesnou přihrávkou.

Druhá půlka byla na akce bohatší, ale žádná gélovkou neskončila. Flafy sám před brankářem po kličce trefil jen boční síť, Sikiho bodlo jen lehce minulo horní roh branky, proti Standovi měl k míči o krok blíže golman. Překonaného Ruffa na druhé straně zachránili na brankové čáře Siki se Sýsou, tvrdá kroucená střela z dálky se mezi tři tyče nevešla a když se objevil volný útočník na hranici vápna, Ruff jeho střelu zneškodnil. A tak si oba týmy po bezbrankové remíze připisují jeden bodík do tabulky.

1. května 2016

FC TBC B - FC Jokers B 3:3 (0:2)

Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Saša - Siki, Sigi, Standa, David

Góly: Siky (Flafy), Standa (David), David (Flafy)

Hned ve třetí minutě zápasu jsme se dostali do vedení, když po přistrčení míče od Flafyho se Siki uvolnil na hranici vápna a uklidil míč přesně k tyči - 0:1. O pár minut později si David na levé straně hřiště povodil dva obránce v čele s golmanem a nakonec je i propálil. Kutálející míč do brány ještě dorazil Standa - 0:2. Soupeř se doupouštěl mnoha nepřeností a tak se do šancí příliš nedostával. V prvním poločase měl jedinou větší příležitost, kterou Ruff patou vyrazil na břevno. Pár vteřin před koncem byl golman TBC už překonán a míč padající do brány vyrazil rukou jeden z obránců. Následovala červená karta a penalta. K té se postavil Ruff, ale jeho umístěnou střelu vytěsnil golman na tyč.

Hned v první minutě vyslal Flafy po lajně Davida a ten tvrdou ranou zvýšil skóre na 0:3. Vypadalo to, že zápas máme pod kontrolou, ale dokázali jsme si ho zkomplikovat. Pár minut po našem gólu prošel útočník TBC před vápnem od jedné strany hřiště na druhou a pod rukou do protipohybu Ruffa snížil na 1:3. 10 minut před koncem jsme namísto odkopnutí míče od vlastní brány začali vymýšlet nějaké kličky, které nakonec skončili ztrátou míče a gólem v naší bráně - 2:3. A 2 minuty před koncem prošel jeden z obránců TBC od vlastní brány až před tu naší a na druhé tyči našel osamoceného útočníka, který vyrovnával na 3:3.

23. dubna 2016

AC Shape - FC Jokers B 5:4 (2:1)

Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Saša - Siki, Sigi, Standa, David

Góly: David (Flafy), Siki (Standa), David, David

ŽK: Ruff

V úvodu zápasu jsme se dostali k několika příležitostem, kdy jsme po chybách soupeřovi obrany byli samotní před brankářem, ale naše šance jsme nevyužili. To Shape využil hned první svojí akci, kdy jejich útočník si zaběhl za naší obranu a po přesné přihrávce sice nejprve trefil tyč, ale dorážka už v bráně skončila - 1:0. O pár minut později srazil David soupeřovu střelu do Ruffova protipohybu a prohrávali jsme už 2:0. Do poločasu se nám podařilo snížit - Flafy vytáhl hru po levém křídle a nahrál na vápno Davidovi, který zamířil přesně do černého - 2:1.

Druhá půlka pro nás opět nezačala dobře - soupeř se dostával do šancí a po jednom samostatném úniku a po dobře sehraném rohu na nabíhajícího hráče vstřelil dva góly a bylo to už 4:1. Snížení pak zaznamenal Siki, který doklepl do brány míč po Standově střele (ten míč se stejně do brány kutálel s Siki ho doklepával asi z půl metru) - 4:2. Jenže zanedlouho jsme po chybě v rozehrávce zase inkasovali - 5:2. Soupeř už se do ničeho nehrnul a snažil se bránit výsledek, ale přesto se Davidovi dvakrát podařilo vyzrát na soupeřova golmana a snížit na - 5:4. Pak se soupeř dostal do obrovské příležitosti, Ruff ale na několikrát udržel na brankové čáře rozdíl jediného gólu. I když jsme se snaižli vyrovnat, gól už jsme ani při power-play nevstřelili. Akorát Ruff obdržel lžutou kartu za ruku po jendom sobouji na útočné polovině.

17. dubna 2016

FC Jokers B - FC Professional Building 2:1 (0:1)

Sestava: Ruff - Sýsa, Saša - Flafy, Siki, Sigi

Góly: Siki (Flafy), Sigi (Flafy)

Opět jsme na zápas přišli jen v šesti a s novou posilou - Sigim, kterého jsme hned postavili na hrot útoku. Zápas začal opatrně a mnoho šancí vidět nebylo. První gólovku si vypracoval soupeř, ale s ní i s dorážkou si Ruff poradil. Nakonec jsme ale první branku inkasovali my, po chybce v rozehrávce uprostřed hřiště a pohromě už nikdo nezabránil - 0:1. Do půlky se už nic dalšího neudálo, a tak jsme o přestávce začali spřádat plány na obrat.


Druhou půlku jsme začali aktivně, Flafy vyrazil do útoku, obešel dva protihráče a naservíroval Sikimu na jedoduché doklepnutí do brány a po pál vteřinách druhého poločasu bylo vyrovnáno - 1:1. O několik minut později Flafy přiťuknul míč Sigimu a ten prostřelil soupeřova golmana - 2:1. Ve zbytku zápasu jsme poctivě bránili a i když se občas vzadu otevřelo nějaké malinké okénko, vše jsme ustáli a zbytek pochytal Ruff. A tak jsme si připsali tři body do tabulky.

9. dubna 2016

SK VSP - FC Jokers B 4:3 (3:1)

Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa - Standa, Siki, Muziše

Góly: Standa (Flafy), Standa (Flafy), Siki (Standa)

Na druhý pokus proti VSP jsme se už sešli, i když jen v s pěti hráči do pole. První gól zápasu jsme vstřelili my, když se Flafy po jendom ze svých ofenzivních útoků dostal až k zakončení, jeho střelu sice golman soupeře vyrazil, ale na Standovo dorážku už neměl - 0:1. Po chvíli ale bylo vyrovnáno. střela z úhlu projela Ruffovi mezi nohama a skončila v bráně - 1:1. Do konce poločasu nás soupeř překonal ještě dvakrát, když se prokombinoval naší obranou a zvýšil na 3:1.

Do druhého poločasu jsme nastoupili hodně divoce. Hned na začátku vznikl velký závar před naší brankou, ale brankovou čáru jsme udrželi a míč za ní nepustili. Po nedorozumění v rozehrávce jsme ale přibližně uprostřed druhé půlky dostali na 4:1. Nesvěsili jsme hlavy a hnali se za vyrovnáním. Druhý náš gól padl podobně, jako ten první - Flafy se vrhnul do útoku a jeho střelu dorazil do brány Standa - 4:2. Pár minut před koncem po rohu našel před bránou Standa Sikiho, který nadvakrát patou snížil na rozdíl jediného gólu - 4:3. Závěrečný tlak jsme v branku už nepřeměnili, a tak první jarní zápas pro nás ksončil porážkou.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 49958
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • TECHVIS

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz