Úvod » Komentáře k zápasům

Podzim 2015

publikováno 06.09.2015 (aktualizováno 09.04.2016)

1. listopadu 2015

FbC Bory 2010 - FC Jokers B 4:4 (1:3)

Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Siki - Máca, Standa, Čepi, David

Góly: David (Standa), Flafy (David), David, David (Standa)

ŽK: Standa (za nervy :-D)

Po dvou porážkách jsme si v posledním zápase podzimu chtěli spravit chuť a zvítězit. Z počátku jsme soupeře přehrávali a ten se k ohrožení naší brány vůbec nedostal, zato my párkrát zahrozili a občas zacinkali na tyčku, nebo břevno. Poté David na polovině hřiště vypíchl soupeři míč směrem ke Standovi, ten ho patičkou přiťuknul zpátky Davidovi a jeho střelu zastavila až síť - 0:1. Minutku na to šel do rychlého protiútoku David s Flafym, nejprve se prudkou přihrávkou zahnali až do rohu, ale ještě se z toho vykombinovali tak, že Flafy se objevil sám před golmanem, udělal mu dlouhou kličku a trefil prázdnou bránu - 0:2. Pak se začali Borům, které do té doby hráli bez možnosti střídání, trousit hráči na lavičku a začali být také nebezpečnější. Po propadnutí na hranici vápna bylo sníženo na rozdíl jediné branky - 1:2. Dvougólový náskos nám vrátil David, který (již podruhé v sezoně) se trefil přímo z rohu - 1:3.

V druhé půli nás aktivita opustila a hru začal tvořit soupeř. Po sérii několika zblokovaných ran byla naše obrana tak rozhozená, že jsme nakonec z jedné dorážku kapitulovali - 2:3. A když se po auto útočník Bor obtočil kolem obránce a prostřelil Ruffa, bylo vyrovnáno na 3:3. Vedení na naši stranu vrátil David, který po autu od Standy propálil vše - 3:4. Do konce zápasu chyběly dvě minuty a Bory si vzali oddechový čas, po kterém to zkoušeli s pěti hráči v poli. Flafy to zkoušel přes celé hřiště do prázdné brány, ale minul. A pak jsme bohužel inkasovali. Soupeř dokázal zakombinovat situaci tak, že seo citl sám na hranici vápna a střelou k tyči vyrovnal na  konečných 4:4.

 

25. října 2015

FC Jokers B - The Wankers C 3:4 (1:3)

Sestava: Ruff - Flafy, Sáš, Sýsa, Jarin - Siki, Máca, Standa, Čepi, Čabr

Góly: Siki, Flafy, Máca

Popis bude doplněn...

 

17. října 2015

NFC Wan Plzeň - FC Jokers B 5:3 (3:0)

Sestava: Ruff - Flafy, Sáš, Sýsa, Kralda - Siki, Máca, Standa, Čepi, David

Góly: Siki (Flafy), David, Flafy (David)

Zápas se objevil opět v Tiplize, ale tentokrát vsadit na nás se vůbec nevyplatilo. V první půli jsme toho totiž příliš nepředvedli a poločasový výsledek 3:0 mluví za vše.

V druhé půli jsme začali trošku aktivněji a zkoušeli na osupeře zatlačit, ale bohužel z toho plynuli brejky na naší bránu a jeden takový soupeř využil - 4:0. Teprve poté jsme se prosadili. David táhl útok po pravé straně, přihrál na druhou stranu Flafymu, který zkoušel vystřelit, ale obránce střelu zblokoval. Míč se ale odrazil přímo k Sikimu, který ho dopravil do brány - 4:1. Druhou branku vstřelil David sám přímo z rohu, kdy míč otřel o záda obránce stojícího na lajně a ten se o vzdálenější tyč odrazil do brány - 4:2. Užuž jsme sahali po vyrovnání, ale z brejku jsme opět dostlai gól - 5:2. V posledních vteřinách David s Flafym rozehárli rok na krátko, David se dostal ke střele, kteoru golman vyrazil, ale pouze na hlavu Flafyho, pro kterého nebyl problém trknout ho do brány - 5:3.

 

11. října 2015

FC Jokers B - Nabídka dne 2:1 (0:0)

Sestava: Ruff - Flafy, Sáš, Sýsa - Siki, Máca, Standa, Kralda

Góly: Siki (Máca), Flafy (Máca)

Tento zápas se objevil v Tiplize, tak jsme před začátkem zápasu probrali kdo na koho vsadil - samozřejmě že všichni na výhru FC Jokers. Nabídky přišlo akorát  lidí, takže plán byl je uběhat. Jenže to nám příliš nešlo, protože nám se běhat moc nechtělo. V první půlce jsme si žádnou vážnější příležitost nevypracovali, nějaké soupeřovy střely pochytal Ruff a tak žádný gól nepadl.

Do druhé půle jsme museli náš výkon a dost zlepšit. A s tím také přišly góly. Máca naservíroval křížnou přihrávkou přes celou šířku hřiště míč osamocenému Sikimu a ten vsítil první gól zápasu - 1:0. O pár minut později Máca s Flafym rozehráli roh nakrátko, trošku si to tam ťukli a najednou se Flafy objevil na vápně zcela sám, otřel střelu o pravou tyč a už se balon třepotal v síti podruhé - 2:0. Pak jsme se malinko zase zatáhli a nechali míč na kopačkách Nabídky. Ta během cleého zápasu často hrála s vysunutým golmanem a v posledních minutách zápasu to ještě zesílilo. Nakonec jsme nulu vzadu neudrželi, dostali jsme jeden gól z dorážky - 2:1, ale i přes další velké závary v našem brankovišti jsme ty tři body ubojovali.

4. října 2015

FC Bory - FC Jokers B 1:4 (0:3)

Sestava: Ruff - Flafy, Sáš, Kralda, Sýsa - Siki, Máca, Standa

Góly: Standa (Ruff), Standa (Flafy), Standa (Máca), Flafy (Máca)

Dnes nás čekal souboj s prozatím vedoucím týmem tabulky. Na začátku zápasu jsme se dopouštěli hodně nepřesností a nebyli schopni udržet míč. Takže hru tvořili převážně Bory, ale do zakončení jsme se výbornou obrannou hrou nepouštěli. Branka žádná nepřicházela, až cca 5 minut před koncem nastala jokersácká super dvouminutovka. Ruff zachytil nepřesnou přihrávku Bor a dlouhým výhozem našel přesně Standu, který zklepl hlavou míč k tyčce - 0:1. Chviličku na to se soupeřův útočník pokoušel individuálně obejít Flafyho, ale nepřišel si na něj, Flafy vyvezl míč a našel samotného Standu před brankářem a ten zvýšil na 0:2. A když hned z rozehrávky Standa obral soupeře o míč, nahrál Mácovi, který posunul Standovi zpátky na doklepnutí do prázné branky, bylo to 0:3.

V druhém poločase jsme drželi náskok a vycházeli ze zabezpečené obrany a Bory moc do zakončení nepouštěli. Ti zkoušeli hrát i power-play, ale doboru poziční hrou jsme jim aktivně odolávali. Propadla jen jedna skrytá střela (1:3), ale hned v zápětí na útočné polovině Máca rozehrál aut dozadu na Flafyho, který si udělal pár kroků na osu hřiště a jeho střelu zastavila až síť - 1:4. Zbytek zápasu jsme poctivě odbránili, dokoncep árkrát zkoušeli trefit prázdnou bránu, ale to ne nepovedlo. Nic to ale nemění na tom, že jsme opět zvítězili!

27. září 2015 

FC Jokers B - FC TBC B 6:3 (4:1)

Sestava: Ruff - Flafy, Sáš, Kralda, Sýsa - David, Siki, Máca, Standa

Góly: Kralda, David (Siki), Standa (David), David, Siki, David

Zápas jsme příliš dobře nezačali, TBC nás trošku zatlačilo a ve chvíli, kdy jsme taky trošku začali vystrkovat růžky, z brejku dal soupeř úvodní gól zápasu - 0:1. Pak to tam ale začalo padat i nám. První gól dal Kralda, který zachytil odkop a následně propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:1. Druhý gól po patičce Sikiho přidal David - 2:1, který chvilku poté připravil pozici pro Standu a bylo to už 3:1. Ještě před poločasem si David vybojoval míč a nevěděl co s ním, tak ukrytou střelou přes obránce zvýšil na 4:1.

V druhé půlce zvýšil Siki na 5:1 a hned po něm ještě David na 6:1. Měli jsme k tomu ještě pár dalších závarů a šancí, ale víc gólů jsme už nepřidali. V posledních minutkách jsme trošičku polevili a dostali dva góly na 6:3, ale to na našem vítězství nic nemění.

20. září 2015

FC Jokers B - AC Shape 3:3 (0:0)

Sestava: Standa - Flafy, Sýsa - Máca, Siki, David

Góly: 2x David, Flafy

13. září 2015

FC Professional Building - FC Jokers B 1:5 (1:3)

Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Sáš - Máca, David, Siki

Góly: Siki (Flafy), Máca, Máca (Ruff), David, David

Posílení o dva hosty - známého Davida a Sikiho z Hurikánů jsme se na druhý pokus sešli k prvnímu zápasu Jokers ve třetí třídě. Zápas jsme začali trochu nervozně a nedařilo se nám držet míč, takže do šancí a nebezpečných střel se dostával převážně soupeř. Po jednom z rezehraných autů se jejich jráč na hranici vápna uvolnil a dal první gól zpáasu - 1:0. Pak dorazil opožděný David, my přerozvnali a lépe zorganizovali řady a vedlo se podstatně lépe. Flafy dostal trochu prostoru, uvolnil se ke střílenému centru a ten elegantně patičkou uklidil do branky Siki - 1:1. Chvilku na to jsme aktivně napadali, Máca vybojoval míč a povedenou přízemní střelou k tyči nedal golmanovi šanci zasáhnout - 1:2. A následně na to po dlouhém výhozu Máca hlavou přeloboval napůl vyběhnutého brankáře a míč zapadl krásně za tyčku - 1:3. Soupeř reagoval oddechovým časem, ale do konce poločasu naší branku moc neohrozili.

Druhou půlku jsme hráli aktivně, napadali rozehrávku a soupeře znejisitli a nutili k chybám. A především jsme výborně bránili, takže ani moc k ohrožení naší branky nedocházelo. Sáš jednou vytlačil soupeře až k vlastní brance, David se Sikim výborně napadali, až se zmocnili míče a David navýšil naše vedení na 1:4. Nutno říct, že pak jsme při jedné střele měli také trošku štěstíčka, míč se mi od břevna odrazil do ramene, následně do tyčky a mimo branku. Ale s napadáním jsme měli úspěch, pár minut před koncem David vybojoval míč, trošku pomotal brankáře i s dvěma obránci a dával na konečných 1:5.

6. září 2015

FC Jokers B - SK VSP 0:5 - kontumace

Sestava: Ruff - Sýsa - Máca

Po devíti letech postup do třetí třídy... A my tam přijedeme tří + David byl na cestě ze Slavie... Co dodat, rozhodli jsme se na to vysrat...:'(

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 49958
Dnes: 1
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • TECHVIS

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery