Úvod » Komentáře k zápasům

Jaro 2015

publikováno 11.04.2015 (aktualizováno 03.09.2015)

7. června 2015

FC Jokers B - FT Vesparum Bory 7:4 (3:2)

Sestava: Ruff - Flafy, Kralda, Sýsa, Sáš - Standa, Čepi, Muziše

Góly: Standa, Čepi (Standa), Kralda (Standa), Kralda (Standa), Flafy, Standa (Čepi), Čepi (Kralda)

Před naším zápasem hrálo Monolulu s Hotchpotchem a v poslední vteřině vyrovnalo na 6:6, což pro nás znamenalo získat alespoň bod pro udržení druhého místa a postupu do třetí ligy. Zápas začal pro nás velmi dobře, v první minutě zachytil Standa rozehrávku soupeřova golmana a hned mu poslal míč do sítě - 1:0. Druhý gól ve třetí minutě přidal po nahrávce Čepi - 2:0. V následujících minutách jsme měli spoustu dalších šancí, hlavně Muziše nám všem opět ukazoval, co vše se dá neproměnit8-). A tak jsme si vybrali dvě slabší okénka v naší obraně, nejprve po autu lehkou tečí mi zapadl míč přesně za tyčku a následně jsme nedostoupili pořádně hráče na vápně a ten to propálil - 2:2. Do konce poločasu jsme ale ještě jednou skórovali, prosadil se Kralda po nahrávce od Standy - 3:2.

Druhou půlku jsme začali hned gólem, Standa elegantně přiťuknul Kraldovi do běhu a ten zavěsil přesně pod horní tyč - 4:2. Soupeř ještě zápas zdramatizoval, když standardku po faulu na polovině zahrál chytrým lobem na špatně pokrytého hráče a ten se sám prosadil - 4:3. Zapresovali jsme a nedovolovali soupeři klidnou rozehrávku. Jednu takovou zachytil Flafy a sám se krásnou individuální akcí prokličkoval až k zakončení, ve kterém byl nekompromisní a zavěsil - 5:3. Následně proběhlo ještě jedno zdramatizování, kdy jsme propadli ve středu hřiště a soupeř nás brejkem potrestal - 5:4. Ale víc už jsme mu nedovolili, chvilku na to se vracející Čepi zabojoval u našeho vápna a něčím mezi odkopem, stříleným centrem a přihrávkou našel Standu, který pokračoval sám na brankáře a dal nám zas dvoubrankový náskok - 6:4. Třešničku na postupový dort nasadil Čepi, kterého lobem vyzval ke skórování Kralda a na Čepim bylo jen usměrnit lehkým dotekem míč do brány - 7:4. To byl také poslední gól letošní úspěšné sezony, můžeme slavit…<:o)POSTUP DO TŘETÍ LIGY!!!<:o)

 

30. května 2015

FC Vallaceas - FC Jokers B 3:3 (2:0)
Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Kralda - Standa, Muziše, Máca, Čepi

Góly: Máca (Standa), Standa (Kralda), Čepi (Flafy)

Zápas jsme moc dobře nezačali a nebyli jsme schopní udržet balon. Za zmínku stojí akorát Sýskova šance, kdy sám před bránou trefil jen rychle vyběhnutého golmana. Po dvou chybách v rozehrávce jsme dvakrát inkasovali a tak poločas skončil 2:0. O přestávce jsme se dozvěděli, že Monolulu prohrálo a pak máme šanci jim bodově utéct, ale to to chce napřed stáhnout to manko.

Do druhé půlky jsme nastoupili mnohem aktivněji a po pár minutách dali gól. Po Standovo rohu se prosadil z bezprostřední blízkosti Máca - 2:1. O chvíli později Kralda rozehrál aut na Standu, ten se ho nejprve snažil dvakrát prostrčit na Muzišeho, ale ani jednou to nevyšlo a míč skončil zas u Standy. Tak to zkusil vystřelit, ale to také bylo zblokováno. Míč ale skončil zase u Standy a po další střele ho zastavila až síť - 2:2. Pak na chviličku zahrozil soupeř, první střelu jsem chytil a vyrazil na roh, ten jsme několikrát zblokovali, ale na třetí pokus jsme po podobné situaci, z jaké dával gól Máca, gól dostali - 3:2. Naštěstí se pak podařilo po Flafyho přistrčení Čepimu vyrovnat na 3:3 a tak jsme uhráli remízku a dostali se bod před Monolulu.

 

24. května 2015

FC Jokers B - 2. FC Hotchpotch 4:7 (0:2)
Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Sáš - Standa, Muziše

Góly: Standa (Ruff), Standa (Flafy), Standa, Sýsa (Flafy)

ŽK: Sáš

Příliš se nás nesešlo na souboj s nejlepším týmem naší ligy. Soupeř svojí kvalitu prokazoval už od začátku především držením míče a technickou kombinací. My se tak nějak stáhli k brankovišti a snažili se jejich průniky zastavovat a vyrážet do protiútoků. Poměrně brzy jsme inkasovali, kdy Ruff jen vyrazil lehčí střelu před sebe a pro soupeře bylo lehké doklepnout míč do sítě - 0:1. Za chvilku jsme dostali druhů gól, kdy se obtočil jejich útočník kolem našeho obránce a zvýšil na 0:2. Do poločasu jsme tento stav už udrželi, ale do útoku jsme toho v první půlce předvedli málo.

Ale hned na začátku půlky druhé Ruff rychle rozehrál do prostoru na Standu a ten zlehka obhodil soupeřova golmana a dal tak náš první gól - 1:2. Soupeř ale hned zvýšil obrátky a dvěma kombinacemi až do prázdné brány si vytvořil zase dostatečný náskok - 1:4. Tím, že jsme se příliš nedostávali k ohrožení soupeřovy brány jejich golman byl asi "studený" a všechny střely pouze vyrážel kolem sebe. Po jedné takové Flafyho střele doklepl Standa míč do brány - 2:4. Do stejné brankové příležitosti se dostal i Muziše, ale nepochopitelně minul. Následovaly další dva góly do naší sítě na 2:6, ale pořád to nebylo vše. Standa si vybojoval na hranici vápna balon, první střelu sice zblokoval obránce, ale míč se odrazil zase ke Standovi a napodruhé už propálil vše - 3:6. Náš čtvrtý gól následně vsítil Sýsa, když doklepával do brány vyraženou Flafyho střelu - 4:6. Sáš pak během jednoho obraného zákroku dostal třetí žlutou v sezoně a zápas završil sedmý gól v naší brance - 4:7.

 

17. května 2015

FC Jokers B - SK VSP 2:5 (1:4)
Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Kralda, Sáš - Čepi, Standa, Jarin, Máca, Pája

Góly: Čepi (Flafy), Standa (Čepi)

Zápas jsme začali tlakem, který vyústil v několik po sobě následujících rohů. Gól jsme bohužel nedali, naopak soupeř z prvního útoku střelou bodlem hned skóroval - 0:1. A úplně stejná situace se opakovala o pár minut později, zase útok 3 na dva a prostřední hráč dával bodlem na 0:2. A když po špatně ubráněném rohu jsme prohrávali 0:3, vypadalo to s námi zle. Čepi sice po přiťuknutí před prázdnou bránu od Flafyho snížil na 1:3, ale do konce poločasu jsme ještě inkasovali ze standardky - 1:4.

Ani v druhém poločasu se nám moc nedařilo. Soupeř bránil výsledek a m nebyli schopni se dostat na dostřel. Standa snížil na 2:4, jenže to bylo z naší strany vše. Pak jsme ještě dostali na 2:5 a byl konec.

 

9. května 2015

Šlapák CF - FC Jokers B 1:8 (1:3)
Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Kralda, Sáš - Čepi, Standa, Marťas, Muziše

Góly: Flafy (Marťas), Standa (Sýsa), Flafy (Čepi), Standa (Flafy), Čepi (Flafy), Standa, Marťas (Standa), Čepi (Marťas)

V sobotní brzkou ranní, skoro až pozdní noční, hodinu jsme zápas začali velmi ospale, neudrželi balon a byli potrestáni. Po jedné velké gólovce, kterou jsem ještě dokázal chytit, pronikl soupeř do vápna a z úhlu dloubáčkem dal gól - 1:0. Naštěstí inkasovaná branka nás probrala a začali jsme trošku něco předvádět. O vyrovnání se střelou k tyči postaral Čepi po nahrávce od Standy - 1:1. Standa se poté z nahrávače proměnil ve střelce, když po kombinaci se Sýsou prostřelil golmana - 1:2. Do poločasu se ještě prosadil po přihrávce Čepiho Flafy a vedli jsme 1:3.

Celá druhá půle se nesla v duchu konce prvního poločasu. Zápas jsme kontrolovali a soupeře, který celý zápas odehrál bez střídání, k ničemu nepouštěli. U dalších dvou gólů si asistenci zapsal Flafy, když nejprve nahrával Standovi - 1:4 a poté Čepimu - 1:5. Soupeř při našich rozích zkoušel hrát s golmanem v poli a jednou se jim to vymstilo. Když obránce při odkopu trefil přímo Standu, nebyl pro našeho střelce problém trefit prázdnou bránu - 1:6. Po vstřeleném hattricku Standa umotal soupeřovu obranu a předložil míč Marťasovi, který doklepával do odkryté brány - 1:7. A poslední gól přidal Čepi, který se tak trochu vykašlal na bránění soupeřova rohu a zůstal na útočné polovině čekajíc na brejk. Naštěstí míč v našem vápně zachytil Marťas a odkopem vybídl Čepiho k dovezení míče do opuštěné brány - 1:8.

 

2. května 2015

Levej Výběr - FC Jokers B 0:7 (0:2)
Sestava: Ruff - Flafy, Sýsa, Kralda, Pája  - Jarin, Čepi, Standa, Marťas

Góly: Čepi (Standa), Pája, Kralda, Čepi, Standa, Jarin, Čepi (Ruff)

ŽK: Čepi

Po prohře v minulém týdnu jsme si dneska chtěli trošku spravit chuť. Skóre jsme otevřeli po pár minutách, kdy Standa vyslal do samostatného úniku Čepiho a ten střelou k tyči zahájil dnešní gólostroj - 0:1. Soupeř ve své hře měl dost technických nepřesností a do příležitostí se v prvním poločase prakticky nedostával. Po chybě na půlce ale soupeřův brejk hasil na poslední chvíli fantastickým obětavým skluzem Kralda a střelu z blízka po rohu vyrazil Ruff mimo. Druhý gól přidal Pája, který se rozhodl přečíslení dva na jednoho vyřešit gólovou střelou - 0:2. V dalších šancích nás několikrát vychytal soupeřův brankář a tak jsme góly další už nepřidali.
Ze začátku druhé půlky jsme trošku polevili a šlo i pár střel na naší branku, ale nic až do sítě neprošlo. Konec soupeřovým nadějím učinil Kralda, který zvýšil na 0:3. Fyzicky jsme na tom byli lépe a tak jsme se dostávali do mnoha brankových příležitostí, ale naráželi jsme na dobře chytajícího golmana. Jenže ten také nechytil vše, na 0:4 zvyšoval druhým gólem v utkání Čepi a pátý gól do sítě dotlačil Standa - 0:5. Kouzelnou parádičkou na 0:6 zvýšil Jarin, když si povodil obránce, položil a obešel golmana a následně zavěsil - 0:6. Poslední gól přidal opět Čepi, který si sebral vyražený míč od Ruffova zákroku a z rychlého protiútoku završil svůj hattrick - 0:7.
Gólově jsme si zastříleli a navíc dokázali udržet nulu! FC Jokers OLE!

 

26. dubna 2015

FC Jokers B - FC Monolulu 3:4 (1:3)
Sestava: Ruff - Flafy, Saša, Sýsa, Kralda  - Jarin, Čepi, Pája, Standa, Marťas

Góly: Standa, Jarin, Kralda

ŽK: Kralda, Sáš

Zápas o druhé místo začal hodně vyrovnaně a dlouho se žádné mužstvo nemohlo dostat do šancí. Jenže pak jsme udělali menší chybku v rozehrávce, kterou soupeř přesnou ranou pod břevno potrestal - 0:1. Následně jsme si vytvořili pár šancí, ale branku jsme nedali. A tak jsme zas inkasovali, po přihrávce od lajny doklepával soupeř do prázdné branky - 0:2. Poté se nám povedlo trefit tyčku anebo nás vychytal golman a góla tam ne a ne procpat. Minutu před koncem se to nakonec povedlo Standovi, obhodil si golmana a snížil na 1:2. Jenže hned z rozehrávky jsme nechali obrovskou díru mezi obránci, kudy prošel přesný pas na útočníka a bylo to zas o dva góly - 1:3.

V druhé polovině jsme začali být aktivnější a více času jsme trávili na útočné polovině. Jarinovi se pak i bez kouzlení povedlo snížit zase na rozdíl jedné branky - 2:3. Tlačili jsme dál, ale bohužel soupeř si vzal zase dvoubrankové vedení. Po nenápadné střele od lajny to bylo 2:4. Kralda sice po skrumáži v brankovišti uklidil míč za ležícího brankáře - 3:4, ale vyrovnat se nám už nepovedlo. V poslední minutě ještě proti nám byla nařízená penalta, kterou soupeř neproměnil.

 

19. dubna 2015

FC Paradox Plzeň - FC Jokers B 4:6 (2:3)
Sestava: Ruff - Flafy, Saša, Sýsa - Jarin, Čepi, Pája, Kralda

Góly: Pája (Ruff), Čepi (Kralda), Kralda, Flafy, Jarin, Flafy

ŽK: Jarin, Pája

Proti poslednímu týmu tabulky jsme se sešli v dobré náladě, především naši útočníci. Zápas jsme zahájili rychlým vedením, kdy Pája po Ruffově výhozu hlavou uklidil míč k tyči do protipohybu golmana - 0:1. Minutku na to Kralda prostrčil míč na Čepiho a ten ho doslova procedil pod golmanem do brány - 0:2. A když poté Kralda z přímého kopu z hranice vápna střelou skrz zeď zvýšil na 0:3, vypadala to pohodově. Jenže zas tak jednoduché to nebylo. Po ruce ve vápně soupeř kopal penaltu, ale tu Ruff dokázal fantasticky vyrazit a poradil si i s okamžitou dorážkou. Jenže pak soupeř přeci jen skóroval, ranou přesně ke vzdálenější tyči - 1:3. Následně jsme dostali ještě jeden gól po tom, co Ruff vyrazil na útočný roh a my ztratili balon - 2:3. Čepi ještě mířil sám na branku bez golmana, ale střelu poslal vedle.

Druhý poločas začal vyrovnaně, spíše se do šancí dostával soupeř. K jednomu z rohů se postavil Flafy a stříleným centrem se míč od zad bránícího hráče odrazil do brány - 2:4. Soupeř brzy odpověděl, další střelou zpoza vápna přesně na vzdálenější tyč snížil na 3:4. Pátou branku přidal Jarin, který už před zápasem sliboval "kouzlení". Vysoký centr směrem k brance soupeře si sice golman sebral pro sebe, ale míč neudržel a položil ho přímo k nohám Jarinovi, který mu ho hned s poděkováním poslal do brány - 3:5. Ale soupeř zase snížil. Po rohu se vysunul i golman a krásnou střelou přímo do šibenice snížil zas na rozdíl jednoho gólu - 4:5. Poslední slovo si ale vzal Flafy. Na vlastní polovině si sebral balon a kolem tří soupeřů prošel až na hranici vápna, odkud prostřelil vše před ním a stanovil závěrečné skóre na 4:6.

 

11. dubna 2015

Tým Jaroslava Kordy - FC Jokers B 2:6 (0:4)
Sestava: Ruff - Flafy, Saša, Sýsa - David, Čepi, Marťas, Muziše

Góly: David (Muziše), Flafy, Flafy (David), Čepi (Sýsa), Ruff, Saša

ŽK: Čepi, Saša

První jarní kolo nás čekal Tým Jaroslava Kordy, který jsme na podzim porazili jen těsně 2:1. Zápas pro nás začal dobře a po souhře s Muzišem David vstřelil první gól zápasu - 0:1. Dobrou obrannou hrou jsme soupeře k ničemu nepouštěli a z pár šancí i zahrozili. Flafyho střelu pravačkou obrana sice zblokovala, ale míč se odrazil zase k němu a z otočky, tentokrát levačkou, zvýšil na 0:2. Třetí gól dal opět Flafy, když se po narážečce s Davidem dostal až na hranici vápna a po teči zapadl míč přesně k levé tyčce - 0:3. Soupeř pak měl zajímavou standardku zpoza vápna, ale trefil jen vlastního hráče stínícího přede mnou. Před koncem poločasu ještě Čepi dorážkou Sýsovo střely zvýšil na 0:4.

Druhý poločas soupeř o trošku více držel balon a my spíše bránili, ale do šancí se dostával sporadicky. Po naší ztrátě na půlce hřiště ale takovou šmudlavou střelou mezi nohy Ruffa dokázal snížit na 1:4. My jsme hrozili z brejků, ale Davida několikrát vychytal soupeřovo golman a na své si nepřišli ani Flafy nebo Čepi. Až pak se k Ruffovi dokutálel balon a perfektní střelou přes celé hřiště přehodil golmana a zvýšil na 1:5. Do další šance se soupeř dostal po křídle a přihrával na samotného hráče před bránu. Vše vyřešil Ruff, který první střelu vyhlavičkoval nosem a na brankové čáře si poradil i s následnou dorážkou. Saša pak hasil brejk soupeře faulem a sám se postavil do zdi. Byl trefen a vydal se s odraženým balonem do brejku. Cestou svedl několik soubojů s obráncem, ale vše završil střelou k tyči a zvýšením už na 1:6. Když pak soupeř pár minut před koncem pěknou ranou do šibenice snížil na 2:6, bylo to to poslední, co se v zápase událo.

Jarušky foto a video (až na první vč. všech gólů): http://uloz.to/xqWjUeZa/fcjokers-zapas-20150411-rar (heslo: fcjokersole)

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 49958
Dnes: 1
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • TECHVIS

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery