Úvod » Komentáře k zápasům

Podzim 2014

publikováno 07.09.2014 (aktualizováno 03.09.2015)

8. listopadu 2014

FC Jokers B - FC Paradox Plzeň 5:1 (3:0)
Sestava: Ruff - Flaffy, Saša, Pája, Kralda - Máca, Standa, Čepi, Kubajs

Góly: Standa (Ruff), Standa, Pája (Kralda), Pája (Čepi), Máca (Čepi)

První zápas dnešního dne jsme začali dobře, přibližně v polovině zápasu si Standa pustil můj výhoz a postupoval sám na bránu a svůj nájezd proměnil - 1:0. Neuběhla ani minutka a Standa vystihl přihrávku mezi obránci a z vápna zvýšil na 2:0. Třetí gól vznikl po roku a kombinaci Kraldy s Pájou, který vystřelil na bránu a obránce si to nějak srazil do tyčky a šlo to za golmana. Ten míč sice zalehl, ale rozhodčí ho viděl za čárou a bylo to tedy 3:0. Ještě v prvním poločase si poranil kotník Kubajs, takže jsme dohrávali bez něj.

Druhý poločas začal pro nás nějak zmatečně, ale po tajmu jsme se dali zase do pořádku. Když to soupeři nešlo, tak jsme mu pomohli. Pája se s jejich útočníkem vracel tak důsledně, že vypíchnutý balon napálil přesně k tyčce nad mojí nohu - 3:1. Naštěstí to zanedlouho odčinil, po přihrávce od Čepiho zavěsil krásně pod víko - 4:1. Čepi byl i u druhého gólu, kdy krásnou přihrávkou přes celé vápno našel samotného Mácu, který doklepával do prázdné brány - 5:1. Dál jsme dobře bránili a soupeře k ničemu nepouštěli, co prošlo, to jsem chytil. A protože poslední střela, která mířila na bránu, mě trefila přesně mezi oči, skóre se nezměnilo a my si připsali 3 body.

SK VSP - FC Jokers B 3:5 (0:4)
Sestava: Ruff - Flaffy, Pája - Máca, Standa, Sáš

Góly: Sáš (Standa), Flaffy, 3x Standa

Do druhého zápasu jsme nastoupili jednak bez zraněného Kubajse, tak i bez Kraldy a Čepiho, kteří museli odjet. Cíl tak byl jasný, zkusit to ubránit a vyrážet do protiútoků. Bránění nám šlo a přibližně v půlce prvního poločasu nám vyšel i ten protiútok. Standa převzal balon na středu hřiště, dostal se až k vápnu a křížnou přihrávkou dával míč Sašovi přímo na doťuknutí do branky - 0:1. Flaffy pak vybojoval v našem rohu balon a vyrazil vpřed, protáhl se kolem soupeřů a zvýšil na 0:2. Flaffy měl ještě jednu šanci, tentokrát ale po jeho vyvezení trefil jen tyč a od té se míč odrazil mimo bránu. Dál jsme vyráželi do protiútoků, ještě do poločasu přidal dva góly Standa - 0:4.

Už o poločase jsme toho měli plný zuby a to nás čekalo ještě 25 minut. Naštěstí hned ze začátku zvýšil Standa na 0:5. Pak se navíc po souboji u mantinelu zranil ještě Saša a my celý druhý poločas dohrávali bez střídání. Prakticky jsme jen bránili, občas vyrazili do nějakého brejku, odkopávali balony a zkoušeli tahat čas, jak to jen šlo. Nakonec nám soupeř dokázal dát tři góly - 3:5, ale na kontaktní gól jsme je nepustili a vedení nakonec ubránili.

Po dnešku tedy 6 bodů, což znamená, že přezimujeme na postupové příčce! FC Jokers olé!

 

1. listopadu 2014

FT Vesparum Bory - FC Jokers B 3:5 (1:2)
Sestava: Ruff - Flaffy, Saša, Pája - Máca, Standa, David

Góly: David (Pája), Flaffy, Flaffy, Standa (penalta), Standa (David)

Před zápasem jsme měli na Vesparum náskok dvou bodů a ten jsme samozřejmě chtěli minimálně udržet, nejlépe navýšit. Zápas jsme začali velmi dobře, po rohu soupeře odkopl Pája míč směrem dopředu, David ho doběhl a překonal vyběhnuvšího brankáře - 0:1. O pár minut později se zablokovaná střela dostala k Flaffymu a ten jí střelou k tyči poslal do brány - 0:2. A když ještě Flaffy při napadání vystihl špatnou rozehrávku soupeře a zvýšil na 0:3, zdálo se, že by mohl mít zápas hladký průběh. Ale tak to nebylo. Soupeř se po třech brankách oklepal a začal přebírat iniciativu. Dostával e do šancí a jednu dokázal proměnit - 1:3. V poslední vteřině prvního poločasu David zvládl na polovině udělat zbytečný faul, bohužel šestý a tak proti nám byla penaltička. Na tu jsem si lehce šáhnul a vytlačil na břevno, odkud se odrazila dolů, naštěstí před brankovou čáru. Dorážka pak už letěla pánu Bohu do oken a pískal se poločas.

Hned ze začátku poločasu jsme inkasovali na 2:3, když se po motanici v rohu hřiště dostal míč před bránu, soupeř se obtočil kolem bránícího hráče a prostřelil i mě. Za chvilku to bylo ale zase o dva góly, Standa postupoval od lajny směrem k bráně a při pokusu obejít soupeře byl faulován v pokutovém území a my měli výhodu penalty. K té se postavil sám Standa a střelou po zemi k tyči zvýšil na 4:2. Po chvilce Flaffy ztratil na útočné polovině míč a soupeř vyrazil ve třech  do přečíslení na samotného Sašu. Vyřešili to skrytou střelou k tyči, na kterou jsem nedosáhl a bylo to zase jenom o gól - 3:4. Dvoubrankové vedení nám vrátil po Davidovo stříleném rohu Standa, který míč tečoval přímo do brány - 3:5. Do konce zápasu už jsme pak vedení nepustili, naopak spíše jsme ho mohli navýšit, když se David dvakrát řítil sám na brankáře, ale nepovedlo se.

Máme tři body do tabulky a snad za týden přidáme další :)

 

26. října 2014

FC Jokers B - FC Vallecas 1:5 (0:2)
Sestava: Ruff - Sýsa, Kralda, Standa, Pája - Máca, Muziše, Čepi, Kubajs, Marťas, Jiřina

Góly: Kralda (Kubajs)

To že má soupeř ve svých řadách velmi šikovného hráče ukázal hned v první minutě, když se do našeho vápna dostal tak, že si balon ze stoje přehodil patičkou přes hlavu. Naštěstí z toho gól ještě nebyl. Pár šancemi jsme zahrozili i my, ale soupeřův golman všechno pochytal.  Pak na polovině si sebral míč jeden ze soupeřů, obešel našeho bránícího hráče a střelou o vzdálenější tyč otevřel skóre - 0:1. Druhý gól soupeř přidal ještě do poločasu při přečíslení 2 na 1 střelou na bližší tyč - 0:2. Pak postupoval Sýsa sám na gólmana s obráncem pověšeným na zádech, golman ho podrazil, ale rozhodčí prý přes hráče nic neviděl a tak penalta nebyla.

Náš výkon v první půlce nebyl dobrý, bez pohybu a bez nabídek do volných prostorů. To jsme chtěli změnit, ale moc se nám to ani ve druhé půlce nepovedlo. Teprve když už jsme prohrávali 3:0 - zase po nějakém brejku, dokázali jsme se delší dobu udržet na soupeřově polovině a na chvilku ho zamknout. Pomohl nám k tom aktivní presink, kdy jsme párkrát zachytili soupeřovu rozehrávku. Po jednom našem autu Kubajs přiťuknul míč Kraldovi a ten střelou do horní poloviny branky dal náš první, a jak se později ukázalo jediný, gól - 1:3. Ač jsme ještě trošku tlačili, bylo v naší hře příliš nepřesností a málo pohybu. Soupeř ještě přidal dvě branky a ke konci vyhrocený zápas završil Marťas žlutou kartou, když vyloženě sejmul soupeřova hráče.

 

18. října 2014

2. FC Hotchpotch - FC Jokers B 0:5 - kontumace
Sestava: Ruff, Flaffy, Sýsa, Standa, Muziše, Kralda, Čepi, Jarin

Dneska jsme se těšili na zápas proti silnému soupeři, avšak už při příchodu k zápisu mi bylo řečeno, ať se asi ani ne nepřevlíkáme, že soupeře dorazil pouze jeden kus. Nikdo další nepřišel, a tak jsme si aspoň dali mezi sebou tréninkový zápas. Tři body do tabulky a stoupáme dále, za týden, FC Jokers olé!

 

12. října 2014

FC Jokers B - Šlapák CF 8:2 (3:1)
Sestava: Ruff - Flaffy, Sýsa, Sáš - Máca, Muziše, Kubajs, Pája

Góly: Flaffy (Pája), Flaffy (Ruff), Flaffy, Pája, Muziše, Muziše (Pája), Sýsa (Máca), Flaffy

Do dnešního zápasu jsme nastoupili oděni v nových dresech, které jsme samozřejmě chtěli pokřtít výhrou! První příležitost měli ale Šlapáci, kteří prudkou střelou nastřelili tyč a mně se balon od ramene naštěstí odrazil na roh a ne do brány. My jsme odpověděli také tyčkou po střele Muzišeho. Pak dostal od Páji míč na útočné polovině Flaffy a ukrytou přízemní střelou poslal míč až do sítě - 1:0. Následovalo pár minut mezihry, po kterých přišla slabší střela, její malinké podcenění, a míč se od tyčky odrazil na druhou stranu k volnému soupeři, který míč doklepl do brány - 1:1. Po jedné zachycené střele jsem rychle rozehrál na Flaffyho, ten po lajně obešel dva protihráče a když nahrával před bránu, tak si to jeden z obránců srazil do vlastní sítě - 2:1. Ještě do poločasu si pak aktivně hrající Flaffy vybojoval míč a sám přesnou ranou rozvlnil soupeřovu síť potřetí - 3:1.

Hned na začátku druhého poločasu Pája zachytil rozehrávku autu v blízkosti soupeřovy brány a střelou na bližší tyč umístěnou přesně pod břevno nedal brankáři vůbec žádnou šanci - 4:1. O chvíli později rozehrávku obránců napadal Muziše, vybojoval si balon a tvrdou ranou umístěnou přesně za tyč zvýšil naše vedení už na 5:1. Náskok jsme si hlídali, nepouštěli soupeře do šancí, a co prošlo, to jsem pochytal. A stále častěji vyráželi do protiútoků. Právě po jednom takovém a pohledné souhře mezi nahrávajícím Pájou a skórujícím Muzišem jsme vedli už 6:1. Při ojedinělém výpadu soupeře si pak do naší branky srazil soupeřův centr Kubajs - 6:2, ale po protiútocích jsme stihli do konce zápasu ještě přidat dva góly. V obou situacích se role nahrávače ujal Máca, poprvé přihrával Sýsovi, který zakončoval ranou pod břevno - 7:2 a podruhé Flaffymu, který se tak již počtvrté zapsal mezi střelce doklepnutím míče do brány - 8:2.

Tak za týden snad opět vítězně! FC Jokers OLE!

 

28. září 2014
FC Jokers B - FC Levej výběr 13:5
Sestava: Marťas - Flaffy, Sýsa, Kralda - Pája, Standa, Máca, Muziše, Jarin

Bližší info bohužel nebude, i když tenhle mač by si to určitě zasloužil :(

 

21. září 2014
FC Monolulu - FC Jokers B 6:4 (2:3)
Sestava: Ruff - Flaffy, Sýsa, Sáš, Marťas - Muziše, Máca, Standa, Jiřina
Góly: Máca, Standa, Flaffy, Standa (Flaffy)

Zápas jsme začali dobře, z prvního rohu to Máca nastřelil na soupeřovo golmana a ten si to plácnul do brány a vedli jsme 0:1. Hned za chvíli bylo vyrovnáno, po straně utekl soupeřův útočník a jeho střelu stačil Standa už jen líznout špičkou a zapadlo to za tyč - 1:1. Při jednom presinku soupeřovo rozehrávky zachytil Standa míč, golman soupeře uklouznul a tak bylo lehké kolem něj skórovat do prázdné branky - 1:2. Ale zase jsme dlouho nevedli, soupeřův roh po zemi projel celým brankovištěm snad kolem všech hráčů, až vyplaval na druhé straně u zcela osamoceného soupeře a bylo zase srovnáno - 2:2. Jéňa později obral jednoho ze soupeřů o balón a šouravou přízemní střelou přesně na golmana, který si jí propustil mezi nohama i rukama, přidal náš třetí gól - 2:3. Následoval soupeřův time-out, střídání brankářů a power-play. Poločas jsme ještě udrželi a dokonce nastřelili dvě tyčky prázdné brány.

Ve druhé půlce nás Monoluláci zatlačili a celou dobu se hrálo na naší bránu, my jsme se zmohli jen na odkopávání balonů. Jeden odkop však vepředu zachytil Standa, obhodil si vysunutého brankáře a do prázdné brány zvyšoval na 2:4. Do konce zápasu chybělo ještě asi 10 minut a stále jsme bránili vedení, skóre se nezměnilo ani potom, co za mnou jednou zazvonila tyčka anebo rozhodčí zapískal malou domů, kdy se míč zamotal Jiřinovi pod nohy a já ho sebral ze země. Bohužel jsme ale vedení neudrželi, začalo to tečovanou střelou, která skončila v bráně (3:4), pak střelou z dálky, kterou jsem vůbec neviděl a projela Sašovi mezi nohama (4:4) a přesnou střelou do šibenice, kdy jsme si špatně rozebrali hráče (5:4). Završil jsem to šourákem z dálky, který mi projel pod rukama (6:4) a bylo vymalováno. Na nějaký odpor už jsme se po dlouhém bránění nezmohli. Škoda toho, že jsme netrefili prázdnou bránu, příležitostí bylo dost, ale holt se nezadařilo… Tak příště.

 

7. září 2014
FC Jokers B - Tým Jaroslava Kordy 2:1 (0:1)
Sestava: Ruff - Flaffy, Jarin, Kralda, Sýsa, Sáš - Muziše, Čepi, Marťas, Standa
Góly: Flaffy (Sýsa), Kralda (Muziše)

Do nové sezony jsme nastoupili hned se dvěma posilami, kteří se hned postavili do zahajovací čtyřky. Točili jsme dvě kompletní čtyřky a na lavičce to ještě jistil připravený Sáš, který se rozhodl šetřit koleno. Zápas jsme začali hodně aktivně, měli jsme několik střel i gólovek, Marťas z blízkosti přestřelil naprosto odkrytou branku. Po ztrátě na polovině hřiště šel soupeřův hráč sám na bránu a po zemi k tyčce dal první gól zápasu a my prohrávali. Dál jsme hráli to svoje, drželi soupeře na půlce a k ničemu ho nepouštěli. Po dvojím hraním soupeřova golmana jsme měli nepřímý volný kop, který soupeř na několikrát zastavoval se všemi hráči vleže na brankové čáře. My už všichni viděli míč párkrát za čárou, ale rozhodčí ne, takže poločas skončil 0:1.

Do druhé půlky se prohodil Marťas s Jarinem, který se přesunul z obrany do útoku, a chtěli jsme hrát pořád to, co co jsme hráli, přece tam něco musí spadnout. Dlouhý pas před Sýsou si zpracoval soupeřovo golman do rohu, kde ho ovšem Sýsa vybojoval zpátky, přihrál před vápno Flaffymu a ten trefil odkrytou bránu - vyrovnáno 1:1. O minutku později Muziše zavezl po lajně míč k soupeřově bráně, nahrál pod sebe a Kralda propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:1. I když jsme měli na posledních 15 minut vybrané všechny fauly, dokázali jsme vše ubránit a soupeře jsme prakticky nepustili do žádné nebezpečné akce. Nakonec jsme to uhráli až do závěrečného hvizdu a můžeme slavit první výhru v sezoně.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: futsal

Návštěv: 49958
Dnes: 1
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • TECHVIS

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz